Kasviskattaus

Helppoja ja arkisia lakto-ovo-vegetaarisia kotikokkailuja ja bongauksia pääasiassa pääkaupunkiseudun ravintoloiden kasvissyöjäystävällisestä tarjonnasta!
Recent Tweets @riinahautala

Juustoinen salaatti sopii monen ruoan lisukkeeksi! Tarpeeksi juustoisena salaatti menee lounasruokana myös sellaisenaan ;)

Joskus toki tulee reseptiä muokkailtua, mutta yleensä salaatti tulee kasattua näistä aineksista: jäävuorisalaattia, rucolaa, kurkkua, paprikaa, tomaattia, kalamataoliiveja ja mozzarellaa.

Yksi tämänhetkinen kastikesuosikkini on Felixin yrtti-balsamico salaattikastike. Salaatti maistuu hyvin myös ilman kastiketta.

Viikonloppuisena ruokajuomana kokeilimme Sheppy’s organic omenasiideriä, joka oli juuri sopivan kuiva ruokajuomaksi. (Salomonkadun Alko, Helsinki)

Alkoholittomana ruokajuomana täytyy suositella kokeilemaan käymisprosessin avulla valmistettua luomuvirvoitusjuomaa Bionadea, joka on meillä ollut kova hitti niin ruokapöydässä kuin janojuomanakin. Bionadea löytyy mm. Kampin Ruohonjuuresta, Iso Omenan K-Citymarketista ja Kuitinmäen S-Marketista. Makuvaihtoehtoja löytyy Suomesta ainakin neljää erilaista. 

*********************

English caption:

Basic lunch salad with iceberg lettuce, rocket salad, cucumber, tomatoes, red pepper, mozzarella and kalamata olives. 

  1. kasviskattaus posted this